סטרימר מומלץ – מה כדאי לרכוש?
סטרימר או בשמו השני מזרים מדיה הוא כלי להעברת נתונים על ידי חיבור לכבל או על ידי וויפי, באמצעות סטרימר מומלץ ניתן להפוך כל טלוויזיה טיפשה לחכמה הרבה יותר.
באתר צ'ק איט תוכלו לבצע השוואת מחירים עבור כל סוגי הסטרימרים הזמינים היום בשוק, ישנם סטרימרים זולים עם מערכות הפעלה כמו אנדרואיד כמו בטלפונים הניידים, או מערכת הפעלה של אפל TV אשר מספקת לכם חווית צפייה דומה, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לבחור את המכשיר המועדף עליכם.
מה אפשר לראות עם סטרימר מומלץ?
- לצפות בנטפליקס – ברכישת מנוי.
- תוכלו בחלק מהסטרימרים לבצע שיתוף מסך שכל מה שנראה בטלפון מוצג על הטלוויזיה שלכם.
- להוריד קודי ולצפות במגוון סדרות וסרטים דרכו.
- מגוון ענק של אפליקציות כגון: סלקום TV, פרטנר TV, ועוד מגוון ענק של אפליקציות. מגוון ענק של אפשרויות נוספות.
מציג את כל 28 התוצאות
למה כדאי לרכוש סטרימר?
כדי לשדרג את איכות החיים שלכם כדאי לרכוש סטרימר מומלץ ואיכותי, סטרימר שלא יתקע לכם ויתמוך בכל הפונקציות המתקדמות כיום בשוק, שזה HDR ותמיכה ב4K (כמובן במידה ויש לכם טלוויזיה תואמת, באתר תוכלו למצוא מבחר ענק של סטרימרים איכותיים עם השוואת מחירים מתקדמת תוכלו לחסוך זמן ולרכוש במחיר הטוב ביותר ולפי התקציב שלכם, קנייה מהנה (:
אז איזה סטרימר מומלץ לקנות?
ישנם כאלה שיספיק להם סטרימר זול ופשוט ב-100 שקלים ויש כאלה שלא יסתפקו בפחות מסטרימר שיכול להריץ סרטים ב8K ולכן חשוב להבחין בהבדלים, אנחנו בצ'ק איט הכנו לכם כתבה מעניינת בנושא, כדאי לקרוא לפני שאתם קונים סטרימר.
סטרימר מומלץ או סטרימר זול – במה לבחור?
כמו בכל תחום פופולארי של טכנולוגיה צרכנית, גם בתחום הסטרימרים יש מבחר אפשרויות גדול מאוד לגבי המוצרים. אולי אתם רוצים בסך הכל משהו פשוט – סטרימר נטפליקס שיעשה את העבודה כמו שצריך. אבל באיזה דגם סטרימר לטלוויזיה כדאי לבחור? האם כדאי פשוט ללכת על סטרימר מומלץ? מאחר שהתחום כבר די בשל, אולי עדיף לבחור סטרימר זול? בבחירה, כדאי לשים לב לנקודות הבאות:
- מחיר – ברכישת סטרימר מחיר המוצר עשוי להתחיל מעשרות ש"ח בודדות ולהגיע עד לסדר גודל של אלף שח. מה התקציב שתקדישו לכך תלוי בכם. אך בכל מקרה, מומלץ במיוחד לשים לב, ליחס שבין העלות ליכולות שמובנות במכשיר.
- מערכת הפעלה – בהיבט מערכת ההפעלה, בולטת במיוחד אנדרואיד ובמכשירי אפל תראו את מערכת ההפעלה שלה iOS. כשמדברים על סטרימר אנדרואיד הכוונה למכשיר אשר עושה שימוש במערכת ההפעלה אנדרואיד של גוגל. לא בהכרח למוצר Google Chromecast.
- נפחי דיסק וזיכרון – נפחי הדיסק הקשיח והזיכרון הרגעי של המכשיר, משמעותיים מאוד לאיכות פעולתו. הוא משתמש בהם בכדי לאחסן מידע ולהעלות את חלקו לשימוש מיידי ומהיר במיוחד.
- ממשק – מוצרי אלקטרוניקה שמבצעים פעולות מורכבות כמו סטרימינג, עם אפשרויות רבות למשתמש, חייבים לאזן זאת עם ממשק משתמש נוח. כזה שלא מסבך יותר מדי. מבחינת שפות, תמיכה באנגלית וגם בעברית, היא סטנדרטית כיום במכשירים אלה.
- תמיכה באפליקציות – האפליקציות פותחות אפשרויות שונות. ניתן לראות אותן כמעין הרחבה של המכשיר ושל הממשק שלו.
- ההיבט הפיזי – סטרימר סטיק ורכיבים פיזיים נוספים שכלולים במוצר. היבטי גודל, צורה, קומפקטיות, משקל וכדומה. כמו כן, סוגי החיבורים שמובנים במכשיר ואלה שלא.
איזה יצרן סטרימר זול כדאי לקנות?
יש בתחום זה לא מעט יצרנים. חלקם יותר בולטים וידועים, בעוד שאחרים פחות. אז מה עדיף לרכוש? סטרימר שיאומי? סטרימר גוגל? סטרימר אפל? או אולי סטרימר מומלץ אחר? התשובה לכך מחייבת התעמקות לגבי היצרנים ובכל מקרה, חשוב להתעמק בכל דגם. סטרימר של אפל יהיה בוודאי בחירה טובה מבחינת איכות ומראה – שני היבטים אשר חברה זו משקיעה בהם רבות במוצריה. מצד שני, לא חסרים מתחרים נוספים איכותיים.
סטרימר לטלוויזיה או טלוויזיה עם סטרימר?
כמובן, יש גם את האפשרות של יצרני הטלוויזיות. כלומר, במקום לרכוש סטרימר זול לטלוויזיה לא חכמה, לרכוש טלוויזיה שכבר כוללת יכולות כאלה ("טלוויזיה חכמה"). כיוון כזה עשוי להיות נוח ופשוט – הכל במוצר אחד, שבמילא יש לכם בסלון. מצד שני, יש לגישה זו גם חסרונות אפשריים. ראשית, טלוויזיות כאלה יקרות יותר מטלוויזיות רגילות. שנית, כאשר הכול כלול במוצר אחד, תקלה ביכולות הסטרימינג או הטלוויזיה, תדרוש החלפה או תיקון של הטלוויזיה כולה. סטרימר מומלץ בפני עצמו מספק יותר גמישות מבחינה זו. הוא מוצר קומפקטי ונייד יחסית, אשר ניתן להעביר לטלוויזיות אחרות.